Paczkomaty im wyslac
Mieszkasz w Chameryce? Bo u nas przez InPost nie okradli mojej przesyłki ani razu; kupuję tak z 1-2 razy na miesiąc więc pewnie >100 przesyłek miałam. Była tylko raz pomyłka: miały być 2 przesyłki w skrytce były 3, że czekałam też na coś innego wzięłam bez myślenia, okazało się że przesyłka była cudza. Jako przykładny obywatel poszłam pod adres na przesyłce i położyłam koło drzwi (był tam taki ogrodowy ganek tak więc nie było widać przesyłki z ulicy więc nikt nie powinien ukraść).Są, ale też są okradane w podejrzany sposób, być może przez samych kurierów. Zamawiałem trzy przesyłki z Amazona, w skrytce każdy worek był otwarty. Dwa z trzech puste, w trzecim był tani kabelek, ten zostawili. Żadnych śladów włamania.
Na szczęście Amazon zwraca kasę.
1.XI — niech będzie i twoim świętem!Mieszkasz w Chameryce? Bo u nas przez InPost nie okradli mojej przesyłki ani razu; kupuję tak z 1-2 razy na miesiąc więc pewnie >100 przesyłek miałam. Była tylko raz pomyłka: miały być 2 przesyłki w skrytce były 3, że czekałam też na coś innego wzięłam bez myślenia, okazało się że przesyłka była cudza. Jako przykładny obywatel poszłam pod adres na przesyłce i położyłam koło drzwi (był tam taki ogrodowy ganek tak więc nie było widać przesyłki z ulicy więc nikt nie powinien ukraść).
Za to Poczta Polska Sasińska gubi przesyłki, ale dlatego właśnie nikt już z nich nie korzysta.