Twoich słów nie zrozumie pokolenie rok 2000+ których jedynymi wartościami w życiu jest lgbt, tęczowe kolory.
Ciemnota, bo co? Przez X lat wychowaniem seksualnym zajmowali się rodzice, w czym Ty widzisz problem?Jak jesteś za kurwieniem się nieletnich na każdym kroku to nie dziwię się, że taki, a nie inny komentarz napisałaś tępa babo.
Właśnie.. "zajmowali" się rodzice. 90% rodziców miało i nadal ma gdzieś seksualność swoich dzieci. Jestem za bezpiecznym seksem. A tu jest różnica. Można mieć wielu partnerów seksualnych, bo kto komu zabroni? Ale wszystko trzeba robić z rozsądkiem. Trzeba młodym osobom tłumaczyć co to antykoncepcja i choroby weneryczne. "Tępa babo"? Serio? Ty masz 12 lat, że wyzywasz obce osoby w Internecie?
To mnie nie przeraża. Mnie przeraża to że takie osoby mają prawo wyborcze. I to nie chodzi za kim jesteś. Bo nawet jeśli się z tym nie zgadzam a taka osoba potrafi podać mi argument swojego wyboru, zrozumiem wszystko. Ale takie pociotki neandertalczyków jak mogą to wyjaśnić jaki argument Ci podadzą. Czym się kierują... Chyba nawet nie chcę wiedzieć.
Jesteś idiotą. Przeczytaj sobie oficjalne programy nauczań seksualnych małoletnich na stronie WHO i skończ pierdolić głupoty, katolikofobie.
Tyle lewak albo skończony łajdak może to popierać.
Właśnie.. "zajmowali" się rodzice. 90% rodziców miało i nadal ma gdzieś seksualność swoich dzieci. Jestem za bezpiecznym seksem. A tu jest różnica. Można mieć wielu partnerów seksualnych, bo kto komu zabroni? Ale wszystko trzeba robić z rozsądkiem. Trzeba młodym osobom tłumaczyć co to antykoncepcja i choroby weneryczne. "Tępa babo"? Serio? Ty masz 12 lat, że wyzywasz obce osoby w Internecie?
Lepsza naturalna ciemnota niż uczenie szczeniaków masturbacji i tolerancji dla dewiantów i tym podobnym chorym psychiczne. Być może ta starsza pani to dobry troll i nieźle jej to wyszło.
Lepsza naturalna ciemnota niż uczenie szczeniaków masturbacji i tolerancji dla dewiantów i tym podobnym chorym psychiczne. Być może ta starsza pani to dobry troll i nieźle jej to wyszło.