U nas widać w tramwajach jak ludzie (nie tylko młodzi) zapatrzeni w srajfony jak sroka w gnat. Jedno maleńkie pstryk i nie będą wiedzieli co ze sobą zrobić.
Car Bomba zabiłaby też wielu ludzi w Łodzi choćby samym promieniowaniem, no może z falą uderzeniową przesadziłem. ale nie zapominaj że współcześni kremlowscy faszyści mają prawie 10k głowic atomowych, na celowniku są na pewno największe nasze miasta, bo dla tych skurwysynów cele militarne są drugoplanowe. Najważniejsze zniszczyć, zaszczuć i zlikwidować opór obywatelski. W przypadku Polaków to się kurwa nie uda, 1000 lat wspólnej historii coś nas jednak nauczyło.
Za komuny miałem w podstawówce taki przedmiot: PO (nie, nie Platforma Obywatelska: Przysposobienie Obronne) Uczono nas, jakie są efekty wybuchu bomby atomowej, i co należy zrobić, gdy sie widzi gigantycznego grzybola za oknem.
koszmary mam do dziś.
Za komuny miałem w podstawówce taki przedmiot: PO (nie, nie Platforma Obywatelska: Przysposobienie Obronne) Uczono nas, jakie są efekty wybuchu bomby atomowej, i co należy zrobić, gdy sie widzi gigantycznego grzybola za oknem.
koszmary mam do dziś.
Przestańcie się kłócić, odpalcie symulator w necie. Możecie sobie ustawić ładunek albo wybrać presety takie jak Car Bomba itp. i spuścić na dowolne miejsce. Zaznaczy Wam obszar i charakter zniszczeń. Poniżej Car Bomba w Warszawie. Wszyscy pierdolą
No i tak czy siak została niewolnica sprzętu tyle tylko że za dobrą kasę kupiła sobie więcej i bardziej wpadnie w nałóg. trzeba było sobie kupić rower
I znów ta pojebana propaganda lepszych wykształconych, nad gorszych innych ludzi. Jakby wyższych stanowisk było tak zajebiście dużo, że każdy dostanie pracę w zawodzie jaki wyuczył. A potem dzieciaki się dziwią, że i tak muszą iść na kasę czy magazyn bo przecież prezesem, profesorem, czy innym doktorem może zostać jakieś 20% z nich...
No i tak czy siak została niewolnica sprzętu tyle tylko że za dobrą kasę kupiła sobie więcej i bardziej wpadnie w nałóg. trzeba było sobie kupić rower