@ tigerqaz
Czyli mówisz, że Cię nie stać i boli dupa ta?
To twoja żona albo na mózgi się zamieniła z gołębiem, albo jest taka tępa. Miałem już różne wersje i jeżeli sam nie zepsułem przy kombinowaniu w sofcie to wszystko smigało.
Ej niuniuś jak patrze na twój zjebany profil to za samą datę urodzenia i nick Blazejekk (to raczej od blazy niż od Błażeja) powinieneś dostać po mordzie (tak to jest groźba karalna) i mam to w dupie jesteś taki odważny to zapraszam do mnie, powiesz mi w twarz coś na temat mojej żony palancie.
Kurwy odważne siedzą przy komputerach od tatusiów i pierdolą a jak przyjdzie co do czego to cichutko.
A jak się gubisz przy takim cienkim sprzęcie to sobie nowego softa frjerzyno wgraj w ten tępy łeb.
Widzę że ty za iPoda, iPhona lub jakieś inne iGówno byś sprzedał najwartościowsze rzeczy jakie posiadasz, żeby tylko dostać dupy od jakiejś laski. Zapewne jeździsz też jakimś starym truchłem i wyrywasz dupy na niego, to powodzenia a jak ty będziesz miał żonę w co szczerze wątpię to ja jej współczuję no chyba że już masz albo miałeś i cię kopnęła w dupę bo wolałeś iGówno niż chleb kupić... To powodzenia w przyszłym iŻyciu...iDioto
Masz jeszcze jakąś uwagę na temat ??? To zapraszam na herbatę.
up@ bulwers nie bulwers nikt mi żony nie będzie obrażał a zwłaszcza jakaś łazęga...
Jak piszę że wadliwe to wadliwe, nie twierdzę że każdy przecież.
Szczerze mówiąc czym coś bardziej ulepszone tym gorsze więc niech robią coraz to większe a za niedługo trzeba będzie do telefonu plecak dokupić...A jeszcze nie tak dawno śmiali się że nokia 3310 to cegła
No ale te nokie są do dziś całkiem sprawne.
Ps. żyłka mi nie pęknie ale miło że się martwisz