"Łoj witajcie drogie muzułmańskie kumy, podzielta się kebabem i przejdźta przez nasze ziemie, nic wam nie zrobimy."
Materia jest inną formą energii, co wiemy dzięki Einsteinowi(E=mc^2). Energię dodatnią wszyscy znamy, spotykamy się z nią codziennie. Magazynem energii ujemniej jest przestrzeń, wynika to z dość skomplikowanej matematyki, jeżeli cię to interesuje to znajdziesz(polecam prace np. Hawkinga albo jakiś speców od M-Teorii). Więc bilans energii mamy zachowany - energia dodatnia równoważy ujemną -> mamy materię. Poczytaj o fluktuacjach kwantowych - tam właśnie coś powstaje z niczego.A później to już tylko dobór naturalny,ewolucja.
@up reformator
Zapomniałem dodać, Opętania mogą dotyczyć TYLKO osób wierzących, bo jedyny mocny dowód jaki na to znalazłem to Anneliese Michel, która była mocno wierząca i o której nawet jest film emily rose(nie oglądałem). Co do reszty opętań osób niewierzących, nie widziałem żadnych mocnych dowodów więc zakładam, że to kłamstwa
kolejny z serii zjebów pt. "boga nie ma, bo go nie widać". mam ciekawsze pytanie: czy ktoś z was ateiści widział energię? powtarzam: energię, nie skutki jej istnienia.
Co jeśli przed jezusem ludzie nie wierzyli w jezusa bo jezusa nie było? Szli do piekła?