Bo jest kobietą Plcią piekną ?[/quot
Wybacz, ale argument z dupy. Nie pochwalam zachowania damy z filmiku, ale bardziej nie trawię podwójnych standardów. Szmatą ,świnią i chlorem jest się, albo nie bez względu na płeć. Nie ma taryfy ulgowej ani dla jednych, ani drugich. Kropka.
Tak ale w domu przynajmniej jest się bezpiecznym i też nikt nie zrobi jebanego filmu takiego jak ten. Nie pochwalam nawalenia się w trzy dupy no ale zdarza się. Kiedyś się zaskoczyłem ile dwa kielichy rumu potrafiły zmienić
To prawda walisz sobie 2 kieliszki degustacyjne absyntu na pusto przed obiadem czy kolacją i jesteś Al dente. Chociaż u niej to już jest z 2 promile
Zresztą sam jestem studentem i większość kończy jeszcze gorzej. Mam koleżankę kujonkę co dopiero na studiach odkryła alkohol i sex. Muszę jej pilnować bo umię skończyć gorzej niż ta baba
Na szczęście w tych prawilnych krajach faceci się tak nie zaprawiają i upadek nie grozi.
W domu również doprowadzenie się do takiego stanu nie jest powodem do dumy. Zastanawiam się jak można nie poczuć, że ma się dość. Przecież nie sieknęło jej nagle i niespodziewanie....