master0romus napisał/a:
Jak dla mnie to było jawne wypowiedzenie wojny przez Islam.. Powinniśmy zacząć działać i tak jak za dawnych czasów rozpierdalać głowy tym którzy odważyli się na coś takiego.. Możecie mi wierzyć lub nie ale będzie coraz gorzej. Dajemy im wolną rękę i pozwalamy nie tylko się upokarzać ale i bezkarnie mordować.. Ale co ja się oszukuje.. Zadrwili z 28 należących do NATO państw a żadne z nich nie ruszy nawet dupy... Będziemy czekali aż sytuacja stanie się krytyczna , zamiast zdusić problem zanim osiągnie stadium krytyczne i przerodzi się w wojnę obejmującą cały kontynent jeśli nie świat...
pierdolisz, pierdolisz i jeszcze raz pierdolisz.
to jest baza NATO w Afganistanie. jak myślisz, Afganistan należy do NATO? Nie. A więc czemu tam jest baza NATO? Dlatego że ich najechaliśmy. Najechaliśmy ich ponieważ dwa samoloty uderzyły w dwa budynki w NY, kiedy nikt nie zareagował na porwanie samolotów, CIA, FBI, DEA, NSDAP ani nawet CCCP, w sercu najbogatszego i najlepiej rozwiniętego państwa na CAŁYM świecie. Co najciekawsze zawaliły się trzy budynki nawet ten w który samolot nie trafił - wtc 7. Specjaliści wypowiadają się że wyglądało to jak wielkie wyburzenie, w wieżowcach ludzi było mało bo mieli urlopy... i akurat tego dnia otworzyli stację TVN24.
To sobie teraz wyobraź człowieku z mózgiem wielkości pestki banana (banan nie na pestek) że sobie jakieś arabusy uderzają samolotem w jakiś budynek w swoim kraju, mówią że to Polacy i sobie na nas najeżdżają a pod Twoim domem rozpierdalają sobię bazę JIHATO i każdego dnia, właśnie pod Twoim domem przejeżdża garnizon wojska który najchętniej zgwałcił by Ci matkę i siostrę a potem strzelił w tył głowy, dlatego że ktoś kogo nie widziałeś na oczy, gdzieśtam, coś zrobił.
kumasz system?