Pakujesz się do klunkra punkt druga, przestawiasz na środek drogi i rano dzwonisz że stoi i blokuje przejazd. Skuteczność gwarantowana przez producenta serków homogenizowanych.
Inaczej tego nie wywalą. U mnie stały dwa, ludzie chętnie wykręcali części, bo z jednego mam kostkę (połowy silnika już nie było) a z drugiego ramię wycieraczki i klamkę. Radia i górnej obudowy silnika (którą zlikwidował poprzedni właściciel) oraz zatyczki zderzaka do haka holowniczego (którą ktoś mi wcześniej zajebał) już nie było .
I dobrze, wkurwia mnie jak wbijam nocą na moje blokowisko, zero wolnych miejsc, auta stoją niemal jedno na drugim i nagle widzisz kurwa dwa miejsca parkingowe zajebane przez jednego zjeba co nie potrafi parkować z wyobraźnią.
złodziej pierdolony..
@mare30ks
Taka prawda. Żyjemy w Polsce i powiem że jak nie jeżdżę dłużej niż 2 tygodnie, to chodzę omiatać swoje auto z liści i syfy, zimą co dziennie omiatam ze śniegu i uważam żeby nie zeszedł luft z kondomów i czasem trzeba przestawić auto na inne miejsce parkingowe - bo ktoś se jeszcze pomyśli i mi kabinę opierdoli do gołej blachy.