Będzie nowa seria komiksów? Proponuję tytuł: "DEFENDERS" .
No cześć lolalola. Uruchomiłeś to zapasowe konto po banie widzę...
Każdy myślący człowiek jest ateistą.Konto to ja tutaj miałem jak tobie stara zmieniała jeszcze pieluchy, tym bardziej śmieszy mnie co się stało z tym portalem. Swoją drogą to nie wiem czemu żeście zbanowali tego kolesia, w końcu po emigrancku zlizywał gówno z brytolskich kibli. To jest chyba najwyższe stadium rozwoju polaczka, powinien być waszym idolem
Te "Polaczki" to chyba cię musiały bić i r*chać na każdym kroku, że tak ich nienawidzisz. Noje dojcze czy njubritisz teraz jesteś? Dobrze, że takieścierwo jak ty sobie wyemigrowało, cwe*i nam w kraju nie trzeba.
Bardzo przykre jest, że w dzisiejszych czasach w imię poprawności politycznej ludzie w Europie są kompletnie rozbrojeni i bezbronni.
W USA jakiś whajt trash wyciągnął by Ar-15 albo obrzyna i by zrobili z ch*ja durszlak.
W Europie ludzie są zdani na łaskę i niełaskę bandziorów.
A do przeciwników broni wierzących, że państwo ich obroni... ile czasu latali za śmierdzielem zanim w końcu dotarła policja?
5 minut.
To dlatego w USA ginie od broni palnej 10 razy więcej ludzi niż w Unii Europejskiej? Dlatego od początku roku zginęło tam kilkaset osób w strzelaninach i w KAŻDYM przypadku sprawę musiała rozwiązać policja?
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.Nie pie**ol lewaczku.
Co tam płaczesz, niedouczony biedaku z zadupia? Pokaż mi jedną z kilkuset masowych strzelanin z ostatnich dwóch lat w których interweniował "dobry człowiek z bronią" a nie policja. Aha, nie pokażesz, bo:
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.