Wyczuwam rage emigracji -_-.
Nie widzę nic dziwnego w dodawaniu tagów z innymi użytkownikami, generalnie tak działa reklama. Chciał się wybić na Minecraft, to dodawał nicki najlepszych, żeby się wybić. Bezsens, żeby się o to przypieprzać. A subskrypcje dostaje się za to, co się kręci. Jak kręci się złe filmy to nic się nie osiągnie. Tak mi się wydaje.
A Shogun, czy jakkolwiek ten gościu się nazywa, urzekł mnie jednym zdaniem - naleciałości akcentu powoli pozbawiają go Polskiej mowy, a mówi, że cieszy go zaradność innego Polaka. Ech.
Zresztą, zarzut pod tytułem "Rock robi filmy dla pieniędzy nie dla hobby" to też przejaw rozżalenia o małej ilości widzów po wstawieniu własnych filmików na temat amerykańskiego prawa jazdy i sposobu pokonywania ich skrzyżowań. To źle, kiedy hobby staje się sposobem na utrzymanie? Ja mam nadzieję utrzymywać się z tego, co robię od dzieciństwa, dlatego jestem na kierunku artystycznym. Czy jak zarobię na pierwszy rok ze sprzedaży swoich prac, to też mnie będą hejtować?
Aż dałem RockAlone2K suba =] Ot, jaki spec od reklamy waść Shogun.
Ale nie przyglądałem się całej "wojnie" na polskim YT. Może czas zajrzeć co się tam dzieje
.