Nie chodzi o to, że ludzie są zazdrośni bo Rock zarabia. Z tego gościa kawał buraka i kłamcy. Wystarczy, że skrytykujesz go w jakiś sposób do z miejsca da Ci bana. O zarabianiu mówi, że są to grosze. Nagrał odpowiedź dla Shoguna, która trwała 12 minut i nie mówi nic o zarabianiu. Te grosze to tak naprawdę około 8 tysięcy dolarów miesięcznie. Gdy ktoś uczepił się go, że we vlogu o zarabianiu wstawia reklamy odpisał mu:"Serio jesteś na tyle małostkowy żeby wymagać ode mnie latania po opcjach i odznaczania reklam? Zwłaszcza, że zmieniłem właśnie rodzaj konta żeby zabezpieczyć pozostałe filmy i układ interfejsu wygląda inaczej.
Spośród całego gówna, które się ostatnio odbywa, Tobie przeszkadza ta reklama u mnie. O jakim szacunku Ty w ogóle piszesz?" po czym zbanował użytkownika i usunął ten post. Zwłaszcza, że nie istnieje coś takiego jak inny układ interfejsu
Wrzuca kilka filmików dziennie jak gra w BF'a campiąc w krzaczkach. Daje nudne intro i komentuje to co robi w sposób "O zabiłem kogoś" "Przeładuję" "Schowam się tam" itd Gdzie tu pasja z kręcenia filmów? Ja widzę jedynie utrzymanie rodziny na manipulowaniu armią gimbusów. Chociaż kariera Rocka dobiega końca. Dużo ludzi się od niego odwróciło, a w tej chwili trolle atakują mu konto wysyłając roszczenia w sprawie niby złamania praw autorskich przez co YT usuwa mu filmy.