zawsze mielismy zwale jezdzac po wiejskich zabawach jakie wy latwe jestescie, chlopak z miasta przyjechal i juz do miecza padacie
zawsze mielismy zwale jezdzac po wiejskich zabawach jakie wy latwe jestescie, chlopak z miasta przyjechal i juz do miecza padacie
Czemu obrażasz własną matkę? Aż tak ci zalazła za skórę? Chłopaki z miasta buhahaha, jakby to był jakiś kurwa prestiż, ty chyba żyjesz jeszcze w latach 70 - tych XX w. Poza tym zdradzę ci tajemnicę, wieśniak to stan umysłu, a nie miejsce zamieszkania, jesteś wręcz książkowym okazem takiego mentalnego wsiura, który musi komuś pocisnąć, by samemu poczuć się lepiej. Oj ostro i regularnie twój stary musiał napierdalac twoją matkę tą pała, że jesteś taki skrzywiony. Takim pustym pierdoleniem niczym się nie wyróżniasz i nie robisz żadnego wrażenia. Mogę jedynie współczuć, że na nic lepszego cię nie stać. I że jesteś zbyt tempy by się do tego przyznać sam przed sobą.
Jako bezstronny i obiektywny obserwator stwierdzam, że zostałeś słusznie pojechany przez koleżankę. Kończ waść, wstydu oszczędź. Sobie, bo strasznie denne te Twoje teksty
zapytaj mame jak sie bawila w latach 70 dowiesz sie ze swieta nie byla ... pierwsza do miecza klekalas a teraz matke terese udajesz
Dowiedz sie chlopcze co znaczy powiedzenie koncz wasc wstydu oszczedz
Aleś kurwa inteligentny i oczytany. Wiem co to znaczy. Przecież napisałem "sobie". Zauważ również, że to co piszesz nie spotkało się z ciepłym przyjęciem publiczności a Twoja adwersarka przytuliła parę piwek co tylko udowadnia, że pierdolisz od rzeczy. Próbowałem przekonać Cię w cywilizowany sposób więc spróbujmy inaczej.
Zamknij kurwa dupę bo przykro patrzeć na te Twoje wypociny.