Nie wiem kurwa kim jesteś ale właśnie pokazałeś brak szacunku do wielkiej legendy. Kurwa nawet mi się nie chce rozpisywać ale pokrótce to: Film to film wiadomo są efekty specjalne a on nie tylko był mistrzem na filmie ale także i w świecie rzeczywistym. Wątpię żeby w klatce przegrał gdyż miał niesamowity czas reakcji jak i szybkość ciosów, moc także potężną... No i powołują się na wiki nie trenował jednej sztuki walki Ponad to wymyślił sam swój odmienny styl walki (Jeet Kune Do). Poczytaj sobie co mówili o nim różni mistrze walk w tamtych czasach.
Grzesiu idź już spać, albo zjedz snickersa...
Siła ciosu związana jest z masą i przyspieszeniem, Lee miał taką prędkość ciosu że większość osób nie wiedziałoby co ich uderzyło.
Teraz pomyśl ile waży nabój z snajperki, sobie wyobraź że jak cie pierdolnie to przelecisz się trochę do tyłu - taka sama sytuacja jest u Lee.[/qduote]
Z cyklu "nie znam sie to sie wypowiem"
Z checia bym podyskutowal, ale juz zostalem zlinczowany przez fighterow z ynutuba qherdolacych o ultra hiper szybkosci.
No nic, nie bede Wam na sile tlumaczyc niszczyc Waszej legdndy, bo sie poplaczecie, bo w filmie jest inaczej. Dalej badzcie specami o hiper szybkosci "nie zauwazylbys nawet jakby cie trafil" hehe dobre.
Ps za co mialbym dostac bana? Bo powiedziałem prawde o nim a ciebie juz dupa boli? Haha idz po chvsteczki i poogladaj bajki.
w klatce przegralby z pierwszym lepszym ii zadne jeki i magiczne ciosy po ktorych 100kg chłopy leca na sciane nic by mu nie daly
grzechu5444, Ban za pierdolenie głupot. Jedynym który tutaj bierze w całości filmy w których występuję Bruce Lee na poważnie jesteś ty! Napisałem przecież że poza filmem też był wielkim mistrzem! Tak był, radzę ci się poduczyć. Z tego co widzę dysponujesz zerową wiedzą na jego temat i na temat walk ogólnie. A patrząc po warnach widzę że jesteś osobą ograniczoną umysłowo.
grzechu5444Polecam: pl.wikipedia.org/wiki/Energia_kinetyczna. Jak sobie przypomnisz ze szkoły (o ile już przerabiałeś) pierwiastki to może zrozumiesz co ma większe znaczenie masa czy prędkość.