Osz ja pierdole, czy wam się coś w dupach poprzewracało? Sorry bardzo, ale albo rybka, albo akwarium i albo wchodzicie tu, oglądacie zdjęcia i filmiki i robicie sobie jaja, albo protestujecie, a jest zaznaczone, że to portal bez tabu, więc proszę się nie dziwić, że takie a nie inne tematy wrzucają. A nie zaczniecie pieprzyć o moralności i rzucać hasła pod tytułem:
torento napisał/a:
@Tyler., weż wypierdalaj, chcesz sobie zwierzęta potorturować to zrób se bachora i mu poprzypalaj palce czy cuś, my tu chcemy oglądać jak jebani ludzie zdychają a nie zwierzęta, bo jak ludzie zdychają to jest śmiesznie zabawnie i powabnie, i bardzo dobrze że nastała moda na obronę zwierząt, a homoseksualizm to chyba łączy tylko twoich starych bo o takiej modzie nie słyszałem.
A te żółwie to bujda, za mało tlenu by tam było nawet dla muchy
Serio? RLY? Ludzie to mogą zdychać na twoich oczach, bo w chuj z ludźmi, ale jak rybka ucierpi, to ojejku, ale to straszne!
Ten portal powstał po to, by właśnie takie rzeczy oglądać. Zarówno jazdy ze zwierzętami, jak i ludźmi. Jeśli uważasz, że zdjęcia z flakami jakiegoś murzyna są warte twojego zainteresowania, ale flaki np. kotka już nie, to idź do dżungli i żyj jak Tarzan. I nie mówię, że lubię takie rzeczy. Wprost przeciwnie. Ale tutaj wchodzę po to by to oglądać. I nie narzekam, bo lubię czarny humor. A według mnie zwierzę zasługuje na dokładnie takie samo traktowanie jak ludzie, bo ludzie to też zwierzęta. Jakbyś nie zauważył.
Więc proszę dokonać wyboru. Albo wchodzicie tu i godzicie się na oglądacie tych fotek. Podobają wam się - piwo, jak nie to nie. Albo jesteście PRZECIW przemocy i nie dotyczy to tylko zwierząt. Wtedy możecie zrobić pikietówę przed chatą admina, albo założyć stronkę www.sadistictopojebanyportalichuj.pl
A tego też nikt wam nie zabrania, tak samo jak nikt nie zabrania wrzucania tu zdjęć żółwi w plastiku.
A! Jeszcze jedno. Tego nikt nie robi z uśmiechem. To ludzie robią dla pieniędzy. Tak jak wszystko.
ARIVEDERCI!