1:45 "Wszyscy to widzieli!" facet obok: "Ja mam to nawet na zdjęciu"
Nie jestesmy w wojsku, zeby ktos nam kazal cos robic, dopoki nie popelniam przestepstwa, jaki to czyn zdejmuje ze mnie automatycznie wszelkie prawa obywatelskie, doputy maszeruje w moim kraju, w moim miescie, po mojej ulicy(Jesli jest panstwowa a nie prywatna), I POLICJA NIE MA KURWA ZADNEGO PRAWA MNIE ZATRZYMYWAC, CHYBA ZE POPELNILEM PRZESTEPSTWO, ALBO SZUKAJA KOGOS O PODOBNEJ APARYCJI. Koniec, Policja jest dla obywateli, to nie obywatele maja sie bac policji a przestepcy.Jeśli Policja kazała mu coś zrobić
Zamkniecie na tyle kabaryny bywa duzo gorsze od zamkniecia w klatce, jest to realne zagrozenie dla twojego zdrowia.to się kurwa rzucają jakby ich w klatce zamykali.
Po pierwsze czlowiek jest zwierzeciem, po drugie: Ty jak widzisz czolg jadacy na ciebie, myslisz sobie "chuj, nie bede jak glupie zwierze, co ucieka od zagrozenia, dam sie przejechac tak dla odmiany" czy moze "No chuj, chyba powinienem sie odsunac"?zwierzęcy instynkt - "zagrożenie? wyrywaj się!".
Tworzy się dla nich specjalne ścieżki rowerowe, ale i tak się czują jak święte krowy i notorycznie łamią przepisy, zapierdalają po chodnikach nie zważając na pieszych. Zaczynają się panoszyć bardziej, niż motocykliści...
Powinni chujowi prysnąć gazem w ryj, a później okopać, to by się nauczył posłuszeństwa prosiak jebany.
Tej policjantce to bym tak w morde zajebał! Kurwa typ chce się napić wody a ona go łapie za rękę, ja pierdole jebana idiotka.
Oho takie niebezpieczne narzedzia trzeba zabezpieczyc, niech mu jeszcze rece utnie, bo jeszcze sie odmachnie.Blondynka stara się zabezpieczyć przed dostaniem w twarz z butelki, ew. wody,
Jak dla mnie to oni go szarpali, a nie on ich, czy wzajemnie, i jak juz mowilem, wykroczenia, nie zdejmuja z czlowieka godnosci obywatelskiej ani ludzkiej, tylko powazne przestepstwa, ktorych raczej ten Pan nie popelnil, bo w Polsce policja przestepcow sie boi i ich nie rusza, chyba ze w 15osobowej ekipie antyterrorystycznej.właśnie szarpie się z jakimś wieśniakiem.
Oho takie niebezpieczne narzedzia trzeba zabezpieczyc, niech mu jeszcze rece utnie, bo jeszcze sie odmachnie.
Jak dla mnie to oni go szarpali, a nie on ich, czy wzajemnie, i jak juz mowilem, wykroczenia, nie zdejmuja z czlowieka godnosci obywatelskiej ani ludzkiej, tylko powazne przestepstwa, ktorych raczej ten Pan nie popelnil, bo w Polsce policja przestepcow sie boi i ich nie rusza, chyba ze w 15osobowej ekipie antyterrorystycznej.
Tak to mozesz sobie do matki mowic, jak cie tak wychowala, tylko pamietaj, ze gowno powinno srajacego szanowac.wez zamknij morde bo az nie kupuje tego ze ty taki przyjebany jestes
Nigdzie nie napisalem, ze jestem "JP" ani tym bardziej, ze mialem zatargi z policja, a o eutanazji mozna dyskutowac nie tylko jesli sie jej podjelo.wielki JP kurwa ,a zatargi z policja to penwie tylko w gta miales
Tym bardziej, nalezy sie czlowiekowi szacunek.Nie do końca, w Polsce zgodnie z obowiązującą konstytucją jesteś niewinny dopóki sąd nie orzeknie inaczej
Przepraszam, ale to raczej policjanci szarpali go, a nie on ich, on sie tylko probowal uwolnic, i to slusznie, bo chyba nie jest normalne, zeby policjant cie po glebie targal, a z tego co zrozumialem z belkotu przechodniow, to policjanci sie na niego rzucili juz przy poczatku (chociaz z przechodniami roznie bywa, i tym bardziej czekalbym na jekies obszerniejsze info o sprawie).Nie szarpie się jak półmózg z równie zestresowanymi młodymi policjantami
Przepraszam, ale nie jestesmy bydlem, zeby dac sie wywozic bez powodu na komende. Wyobrazasz sobie, ze np. przejdziesz nie po pasach, bo ci sie spieszy, zeby kupic papier, bo cisnie cie do kibla, a tu nagle policja wpada, i w dodatku zamiast zwrocic uwage jak czlowiekowi, albo chociazby wystawic mandat, zawozi cie na komende i trzyma tam 48 godzin jak kryminaliste jakiegos? A tak zuchwalosc coraz czesciej zdarza sie polskim strozom prawa.po chwili się opanowuje, daje się zatrzymać jedzie na komendę, a następnie w sądzie wymierza karę tym, którzy niesprawiedliwe go potraktowali.
Chyba zeby poprawic statystyki.aby być konsekwentni muszą go zatrzymać.
Kultura tej gromady to juz inna sprawa, tez jest to zenujace, ale jak widac zadzialalo, bo policjanci przestali tarzac ta osobe po glebie, myslisz ze jakby ich ladnie poprosili to by zadzialalo? Z doswiadczenia wiem(raczej nie wlasnego, tylko po prostu widzialem juz kilka takich sytuacji), ze zazwyczaj policjanci uspokajaja sie dopiero jak ktos wyjdzie z japa jak ta kobieta, albo wlasnie zdadza sobie sprawe, ze sa nagrywani, i z takiego potraktowania czlowieka, mogo wyplynac nieciekawe konsekwencje.Ale znów na załączonym obrazku występuje głównie Polska B. Jedni im grożą, inni ich obrażają, jakiś wiejski znawca mody czepia się jego oprawek, a co drugie słowo całej tej bandy to przekleństwo.