Sporo dziekanatów na tym forum Człowiek w swoim barwnym życiu bywa bardziej patetyczny i śmieszny niż Ci ludzie śmigający na procesjach (dużo bardziej). Śmieszni sa też Ci co pisza, że Boga nie ma. Nie mając na to żadnych dowodów są tak jak Ci, z których się smieją. Bo jedni wierzą, że Bóg jest, a drudzy wierzą, że go nie ma (bo pewności nie mogą mieć). Patetyczne
Sory, wybaczcie moja ignorancje - jakich dziekanatów?Sporo dziekanatów na tym forum
Być może.Człowiek w swoim barwnym życiu bywa bardziej patetyczny i śmieszny niż Ci ludzie śmigający na procesjach (dużo bardziej).
Śmieszni sa też Ci co pisza, że Boga nie ma. Nie mając na to żadnych dowodów są tak jak Ci, z których się smieją. Bo jedni wierzą, że Bóg jest, a drudzy wierzą, że go nie ma (bo pewności nie mogą mieć). Patetyczne
nie potrafisz wymyślić czegoś bardziej kreatywniejszego ? rozumiem że chcesz wyciągnąć od nas informacje na ten temat, ale bardziej wolała bym posłuchać jak Ci tatuś się do łóżka wpierdalałA ja jestem pewien że każdy z was tak ostro krytykujących kościół itp. ma za soba jakieś przykre kontakty z księdzem o których trudno mu zapomnieć i zamiast szukać sprawiedliwości po sądach wylewa swoje żale na sadistic'u
A Własciwie to w czym wy nie widzicie bandy pierdolonych pederastów ten oklepany przez was slogan mozecie podpinac pod wszystko.
Pozatym nikt wam nie kazał wierzyc w cokolwiek ale troche tolerancji powinno wynikac z samej waszej moralnosci
~andariel zgadzam się z Tobą. Tak się składa, że pracuję także w święta i zdarzało się, że jedynym miejscem gdzie mogłem coś zjeść był Mc Donald's lub KFC, a zakupy musiałem robić drożej niż zwykle w jakimś całodobowym lub Żabce.