"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchettkacap to kacap scierwo zawsze zostanie scierwem I'm predzej to zrozumiecie polaczki tym lepiej dla was.Po 2gie primo ultimo , nie interesuje mnie w co wierzysz lub nie dla mnie mozesz wyskoczyc przez okno w imie swoich wiar I przekonan.Oraz co ma inteligencja do wyrazania pogladow debilu ?(bo inaczej juz napisac nie mozna)
Borys akurat jest spoko, ma sporo dystansu do życia oraz fajne poczucie humoru. Pisząc swój komentarz wykazałeś się brakiem jakiejkolwiek inteligencji, ale mam nadzieje że kiedyś wyrośniesz, w wiek 46lat nie wierze.
@nieistotnekto
Przykro mi, ale jesteś debilem. Uogólnianie to domena ludzi głupich.
chuj mnie obchodzi ilu waszych wymordowali a tym bardziej kacapow tepaku..Historia kacapów to historia Syjonizmu. Rosjan pustaku parchy wymordowali więcej. Nawet w tym samym czasie zginęło 45tys oficerów Rosyjskich co naszych 15 tys w Katyniu- leżą na tym samym cmentarzu
Mi się wydaje, że Rosjanie nie zaatakują nas osobiście, użyją do tego swoich piesków Białorusinów.