yogurt37 napisał/a:
Rozumiem że to sadistic, ale czy tylko mnie nie śmieszą Ci dwaj idioci wyśmiewający się ze zamarłych?
zamarli to są ci staną w przejściu pomiędzy grobami i przejść nie można...
jeżeli o zmarłych chodzi to nie wiem w którym miejscu się z nich wyśmiewają, podszkolić się troche ze słuchania ze zrozumieniem bo matury nie zdasz...
taka jest prawda, albo stare babska w futrach i kapeluszach, albo zajebiste dziunie w mini, kozaczkach i przykrótkiej kurteczce...
albo lezie taka kuźwa, przytula się do znicza, robi jeden krok na minutę i się rozgląda, chyba gdzie tu wypierdolić to co w łapskach trzymam bo już do domu można by iść pierdolnąć nowy statusik na fejsbuczku...
albo kurwa lezą przez cmentarz podobnym krokiem, trzymają się za ręcę, miłość kurwa, buzi... ja pierdole... to już chyba lepsze uniesienia by były w oszczanej bramie, a nie pomiędzy grobami...
i ci kurwa "a ty słyszałeś tego chuja kowalskiego co on kurwa wymyślił", "a stara nowakowa to już do reszty popierdolona"...
to już lepsze są te cygańskie groby, bo rodzina przyjdzie, rozstawi stół, wóda, żarcie i jest balanga, cieszą się z tego że ten co leży jest w lepszym świecie, a nie takie pierdolenie i wylewanie jadu na to że w tym roku Wiesiek kupił czerwone znicze, no jak on mógł, albo że ciotka Jadzia ma nowe auto, na pewno dała dupy...