mam przez to rozumieć, że ty też dla zabawy napie**alasz swojego psa, bo przecież pies jest twój? nic nie usprawiedliwia bezsensownej przemocy i agresji. NIC. bez względu, czy to pies, kaszojad, czy murzyn, ale zwróć, k***a, uwagę, że większość murzynów i spora część kaszojadów przedstawionych w tym serwisie zasłużyła sobie na wpie**ol. były nawet filmiki z psami, którym się należało, ale psu z tego filmu nie. to zapatrzone w swoją panią zwierze jest ofiarą głupoty tej p*zdor*chałki, która (moim zdaniem) chciała zabłysnąć przed swoim chłopakiem (który kamerował).
a tak poza tym to ch*j ci w dupę rafik kocham moje psy bo wiem, że mogę im zaufać bardziej niż ludziom
"Bo zwierzęta są lepsze od ludzi pod wieloma względami. Wystarczy spojrzeć do czego ludzie doprowadzili na tej planecie. Widziałeś żeby zwierzęta prowadziły wojny, zanieczyszczały środowisko na tak ogromną skalę czy popełniały przestępstwa takie jak ludzie lub kłamały itd.? Niby niższa rasa, a nie mają tak najebane w głowach jak ludzie."
To wszystko można zaobserwować u owadów społecznych. Ale zgadzam się: zajmujac tak wysoką pozycję na naszej Planecie mamy obowiązek chronić ją i jej mieszkańców.
Zgadzam sie, ale nie to jest tematem rozmowy
Bo zwierzęta są lepsze od ludzi pod wieloma względami. Wystarczy spojrzeć do czego ludzie doprowadzili na tej planecie. Widziałeś żeby zwierzęta prowadziły wojny, zanieczyszczały środowisko na tak ogromną skalę czy popełniały przestępstwa takie jak ludzie lub kłamały itd.? Niby niższa rasa, a nie mają tak najebane w głowach jak ludzie.
I miłośnicy zwierzątek się pojawili:)
Jak zwykle „ czarnucha dojechać”, „kaszojad zasłużył”, ale piesek, kurwa, „ jak można?”
mam przez to rozumieć, że ty też dla zabawy napierdalasz swojego psa, bo przecież pies jest twój? nic nie usprawiedliwia bezsensownej przemocy i agresji. NIC. bez względu, czy to pies, kaszojad, czy czarnuch, ale zwróć, kurwa, uwagę, że większość czarnuchów i spora część kaszojadów przedstawionych w tym serwisie zasłużyła sobie na wpierdol. były nawet filmiki z psami, którym się należało, ale psu z tego filmu nie. to zapatrzone w swoją panią zwierze jest ofiarą głupoty tej pizdoruchałki, która (moim zdaniem) chciała zabłysnąć przed swoim chłopakiem (który kamerował).
a tak poza tym to chuj ci w dupę rafik kocham moje psy bo wiem, że mogę im zaufać bardziej niż ludziom
Bo zwierzęta są lepsze od ludzi pod wieloma względami. Wystarczy spojrzeć do czego ludzie doprowadzili na tej planecie. Widziałeś żeby zwierzęta prowadziły wojny, zanieczyszczały środowisko na tak ogromną skalę czy popełniały przestępstwa takie jak ludzie lub kłamały itd.? Niby niższa rasa, a nie mają tak najebane w głowach jak ludzie.
mam przez to rozumieć, że ty też dla zabawy napierdalasz swojego psa, bo przecież pies jest twój? nic nie usprawiedliwia bezsensownej przemocy i agresji. NIC. bez względu, czy to pies, kaszojad, czy czarnuch, ale zwróć, kurwa, uwagę, że większość czarnuchów i spora część kaszojadów przedstawionych w tym serwisie zasłużyła sobie na wpierdol. były nawet filmiki z psami, którym się należało, ale psu z tego filmu nie. to zapatrzone w swoją panią zwierze jest ofiarą głupoty tej pizdoruchałki, która (moim zdaniem) chciała zabłysnąć przed swoim chłopakiem (który kamerował).
a tak poza tym to chuj ci w dupę rafik kocham moje psy bo wiem, że mogę im zaufać bardziej niż ludziom
To co reprezentujecie nazywa się "syndromem Bambiego", a jest spowodowane tym, że wasza styczność ze zwierzętami kończy się na bajkach, celowo upośledzonych zwierzętach domowych, lub mięsie, które przecież rośnie na półkach w sklepie. Już widzę jak w naturze głodny wilk się nad wami lituję z powodów etycznych, lub jak dziki postanawiają zredukować własną populację ze względu na to, że powodują szkody w ekosystemie... Do garów.
Nie bluzgaj, buraku. Ludzie są lepsi.
Nie dosc, ze nie rozumiesz o czym pisze, to na dodatek pierdolisz jak potluczona.
" spora część kaszojadów przedstawionych w tym serwisie zasłużyła sobie na wpie**ol" Ty jestes normalna??
Ja bez chuja w dupie sie obejde ale Ty, jak widac, bez lizania mordy swoim kundlom raczej nie bardzo
"kocham moje psy bo wiem, że mogę im zaufać bardziej niż ludziom" . Pora na doktora
To co reprezentujecie nazywa się "syndromem Bambiego", a jest spowodowane tym, że wasza styczność ze zwierzętami kończy się na bajkach, celowo upośledzonych zwierzętach domowych, lub mięsie, które przecież rośnie na półkach w sklepie. Już widzę jak w naturze głodny wilk się nad wami lituję z powodów etycznych, lub jak dziki postanawiają zredukować własną populację ze względu na to, że powodują szkody w ekosystemie... Do garów.
Mięsa nie jem od 7 lat, mam psa i 3 koty, więc mój kontakt z nimi nie ogranicza się do tv. Z resztą nawet nie mam tv i bardzo dobrze mi z tym. Tacy jak Ty nie rozumieją innych ludzi i usiłują wpasować ich w jakieś stereotypowe ramki, gdzie nawet nie miales okazji poznać mnie czy kogokolwiek innego z poglądami podobnymi do mnie. Może i wilk się nade mną nie zlituje, ale przynajmniej wiem, że nie zrobi mi nalotu na chatę w nocy, bo mu nagle taki pomysł do głowy przyjdzie. Nie zrozumiałeś przekazu i jeszcze się kompromitujesz brakiem umiejętności czytania ze zrozumieniem. Sam zapierdalaj do kuchni obierać cebule albo ziemniaki, bo z takim wąskim światopoglądem, ciężko będzie Ci podskoczyć wyżej.
przynajmniej w przeciwieństwie do ciebie umiem gotować