jakies kurwa scierwa w chuj ja pierdole ... nagralem sobie chwilke jak kurwa malpy uciekly z klatki i odzywam sie "albo przestaniecie albo wam wypierdole sprobuj ja walnac jeszcze raz" <leci cios od malpy> wylaczam kamere podchodze jeb kurwa z sierpa jedna szmate druga szmate to samo i kurwa pozamiatane , a nie sie pierdola ... co boja sie ze kurwa dostana wpierdol od jej "ziomali" ktorzy zbieraja banany kurwa ? co za problem odszukujesz szmate ze swoimi kolegami robisz masowy gwalt zaszywasz pizde i dupe ucinasz cyce i zawozisz kurwe w worku na smieci pod jej domowy adres ... takie kurwa trudne ? jeszcze bonusik kurwa wypalanie oczu i lamanie rak ja nie wiem ludzie kurwa nie maja mozgow chyba
@ kilus mialem ci odpisac ale jestes za glupi i takbys tego nie zrozumial obejrzyj filmik jeszcze raz. natepny, ..., n-ty moze wtedy bedziesz wiedzial o co mi chodzi (mala podpowiedz zobacz co robi ta dziewczyna co lezy) .... jezeli nadal nie wiesz to idz do nfz'u i powiedz ze potrzebujesz przeszczep mozgu
Takie moje zdanie na twoj temat.