Kurwa skąd nagle na sadolu tylu zawodowych trenerów? jak zawsze znajdzie się stado ekspertów od wszystkiego:)
Ja pierdole ale podciąganie... Rozumiem, że w kolejnych seriach ciężko idzie, ale on w pierwszej odpuszczał się Kilkanaście centymetrów...
słaby trening, "Proteo System" Oliviera Lafaya daje prawdziwą pompę
Bo widzisz, siłownia to wcale popularny sport jest. Wystarczy ruszyć dupę i odejść od monitora.
Kurwa skąd nagle na sadolu tylu zawodowych trenerów? jak zawsze znajdzie się stado ekspertów od wszystkiego:)
Nie to,że hejtuję czy coś po prostu chciałbym zauważyć,że robiąc martwy nie powinien tak walić tymi krążkami o ziemię a raczej skupiać się w miarę szybkim wyrywaniu i wolniejszym opuszczaniu[...] dynamika dynamiką ale technikę trzeba zachować[...] podciąganie to samo co to jest za podciąganie opuszczamy do końca mając ciągle napięte plecy i powolniej opuszczay [...] przy dipach na tricka mógł trochę bardziej zaangażować bary czyli trochę głębiej się opuszczać [...]ja to 2 h przed treningiem nic nie tykam bo mam problemy potem i mi się odbija a wody to tylko malutkiego łyczka [...]
ale co ja tam wiem nie jestem trenerem