roodyeo napisał/a:
Żadna duża jednostka nie poleciała jednorazowo nawet w połowie - tu się zgodzę. Tylko, że duże polskie jednostki liczą ponad 2 tysiące żołnierzy. Chcesz mi powiedzieć, że żaden batalion nie poleciał prawie w całości na misję? Niestety jesteś w błędzie. A właśnie o te mniejsze jednostki mi chodziło, bo w takich ludzie się znają. Koleżko...
Dobrze chociaż, że są tacy ludzie jak ty, którzy rozumieją istotę problemu i unikają wypisywania swoich monologów - nie trzeba się wkurwiać czytając ich wypociny
Masz coś z deklem? Napisałeś bzdurę, teraz mi wyjeżdżasz z batalionami? Znają się ci co (kurwa, NIE POJECHALI, POLECIELI) z "przygotowań". Na chuj tu wpierdalasz jakieś takie teksty, że jeden za drugiego. Batalion można sformować w jeden dzień.
Nie masz pojęcia o czym gadasz. Ja nie mam ochoty z tobą dyskutować. Kolejny spec co całą wiedzę bierze z gierek i internetu.
Do konkretnych jednostek to kurwa jełopie zajebany przyjeżdżali żołnierze z różnych stron Polski. W celu szkolenia, wyposażenia. Ani jednego batalionu żeśmy tam nie wysłali, bataliony były tworzone na miejscu. I to tylko z nazwy, pod publikę.
Żegnam, nie mamy o czym rozmawiać.