Macie, poczytajcie o tej waszej koronce jaka to zła i zabija
Widzisz Internet jest taki, że da ci tego czego chcesz. Szukasz przepisu na hummus - dostajesz przepis na hummus. Szukasz artykułów o teoriach spiskowych - dostajesz artykuły o teoriach spiskowych. Szukasz wielkich czarnych kutasów - dostajesz wielkie czarne kutasy. Szukasz nagrania z panienką z metrowym dildosem w trzewiach - dostajesz. Szukasz informacji na temat tego że covid to błachostka - dostajesz. Szukasz artykułów na temat tego, że covid jest zabójczy - dostajesz. Wszystko zależy od tego czego szukasz i jakie są twoje przekonania. Na każdy link tego typu ja znajdę link mówiący o czymś zupełnie odwrotnym i nie ma tutaj znaczenia to, w co ja wierzę i co o tym myślę, bo moje stanowisko jest pasywne.
A tak BTW to polecam zaprzestanie korzystania z wyszukiwarki Google i przejście, dajmy na to, na DuckDuckGo. Zobaczycie, że Internet jest o wiele "większy".
przeczytałeś cokolwiek przynajmniej? ehh mówisz jednocześnie nic nie mówiąc - może do polityki idź
bo jak dla mnie to nie są stronnicze paplaniny odszukane aby udowodnić coś, tylko setki źródeł informacji