Gardzę ludźmi, którzy krytykują Owsiaka. Jak bardzo podłym i złym człowiekiem trzeba być, by go nie wspierać i oczerniać??? ile wyroków dostał za swoje rzekome wałki podczas 8 lat rządów pis? odpowiesz, czy znów zmienisz temat?
z pisowskim ścierwem jest ten problem, że nie dopuszczają do świadomości faktów. Ukradł? nieprawda! przyłapali go? kłamstwo! nagrali jego głos? to nie on! chwycili go za rękę? to nie jego ręka! w ten obłęd cały czas brną. Będą tę mafię wspierać do samego końca, jak Niemcy Hitlera w 45'.
Pierdolisz głupoty. Nie wpierdala komuś petardy do domu tylko jebanym niemcom. Bardzo mnie to cieszy ciapaci nic mi w życiu nie zrobili za to Niemcy wręcz przeciwnie. Bardzo mnie cieszy nieszczęście niemców. Co więcej uważam że takim Anglikom Hiszpanom Francuzom się to należy. Kiedyś oni kolonizowali a teraz ich kolonizują. I bardzo dobrze niech jeszcze wprowadzą takim Anglikom karę za bunt tak jak oni to robili. Czym innym jest za to polska Polska gdzie uważam że tego motłochu nie powinniśmy wpuszczać a gdy będą chcieli wejść siłą to strzelać. My im nic nie zrobiliśmy nie gnębiliśmy ich w koloniach bo takich nie zakładaliśmy. Niech sobie wszystkie brudasy całego świata do niemców przyjadą niech ich tam gnębią i zaruchają te brzydkie niemki na śmierć czekam na filmiki.
Nie odwracaj kota ogonem to Jarek i pis wpuścili do Polski miliony cipataych, nowy rząd akurat wprowadza nowe zasady przyznawania wiz żeby to gówno nie wjeżdżało
Nie pisz deziformacji płarny trolu. PiS wydał wizy jak się okazało wszysktie legalnie i do tego pracowanicze. Debil Szczerba sam to przyznał. Tusk był przeciwny budowie zapory na granicy z Białorusią i jego fani celebryci z debilami Szczerbą i Jońskim biegali z pizzą na granicę, żeby wpuszczać migrantów jak leci. Teraz niemiecka policja zwozi tysiące migrantów do Polski. Także nie pierdol głupot.
omuś petardy do domu tylko jebanym niemcom. Bardzo mnie to cieszy ciapaci nic mi w życiu nie zrobili z
wiz na białoruskiej i ruskiej granicy i stworzenie strefy buforo
i miliony cipataych, nowy rząd akurat wprowadza nowe zasady przyznawania wiz żeby to gówno nie wjeżdżało
xD - PiS wp€ścił hindusów, chcących pracować. PO wpuści Murzynów i da im po 1000 Euro. A wizy im nie będą potrzebne w strefie Szengen
która przyjął polski rząd że będą płacić 1000 euro
zobacz co się dzieje w dużych miastach.
Jak ja tego kurewstwa ciapatego nie trawie. Siedzi taka kurwa w obcym kraju poubierana w jakieś modne szmaty pewnie za grube euro i z usmiechem na ryju wypierdala petarde komus w mieszkaniu.