Wysłany:
2013-01-06, 2:03
, ID:
1722510
7
Zgłoś
Lubiłem filmiki tego gościa jak się wygłupiał i biegał przebrany za różne chujostwa, ale teraz jak zaczął pierdolić te niedorzeczne fanaberie to aż mnie krew zalewa. Jakie kurwa dobrze, dlaczego akurat porównuje Polskę z państwami gdzie zawsze był burdel i anarchia społeczno polityczna? Kurwa, "zwalczyliśmy komunizm" jakie kurwa zwalczyliśmy, komuniści się sami wycofali i wcale nie przestali rządzić ( dla niedowiarków mogę powiedzieć że sam Kwaśniewski który był prezydentem jest reprezentantem komunistów). Polska kiedyś była gigantem a teraz jest takim tycim pikusiem na tle innych narodów. Jedziemy dalej: "Tusk jest wszystkiemu winny"- no a kurwa kto? Kaczyński który nie jest u władzy? Za czasów Kaczora przynajmniej nie było takiego rozpierdolu jak jest teraz, nigdy nie było tak dużego zadłużenia państwa jak do tej pory( a mówi się że Gierek zadłużył, chuja zadłużył on się zaciągną ale do dobrze wykorzystał, ale nie będę tego tłumaczył, jak ktoś chce się więcej dowiedzieć to niech sobie poczyta w odpowiednich źródłach). "Roboty nie ma"- a jest? był tu nie dawno na sadisticu filmik z tymi liczbami po których brzuszek miał rozboleć i tak ktoś słusznie zauważył że ogromna liczba polskich studentów kończy kierunki po których nie ma pracy. Smutna prawda, ale to nei jest wina studentów bo ilu może być lekarzy czy też inżynierów. W wielu przypadkach ci bardziej ogarnięci wyjeżdżają za granice i pracują w zawodzie, a tu kurwa co? Bezrobocie rośnie, ale wg. PO wszystko idzie w dobrym kierunku. Kurwa dalej, station wybudowali za 2mld euro, najdroższy w europie ( bo nigdzie takich cen nie było jak u nas, to jest śmieszne żeby tyle wydać) a ten przecieka jak podziurawiony tampon, i na dodatek jest zamknięty i kurwa tylko straty są za niego. Duuuuużo jeszcze można by napisać na temat tego co się dzieje ale to już odrębny wątek. A ten wardega lepiej niech się zajmie tym co robi najlepiej, czyli zabawą w duże dziecko i rozbawianiem publiczki. Do polityki się lepiej jednak niech nie miesza bo się już w tym momencie zbłaźnił i stracił w moich oczach.