Warto poczytać jak to było z Piotrowiczem. wpolityce.pl/polityka/319127-uwaga-kolejny-dzialacz-s-z-krosna-bylo-ta...
Skąd ta nagonka? Piotrowicz robi porządek z Trybunałem Konstytucyjnym i partyjną prostytutką PO czyli Rzeplińskim.
Bo w IPNie dziennikarze odkryli dokumenty, pod którymi się podpisywał Piotrowicz i nie świadczyły one o chęci pomocy oskarżonym
Skąd ta nagonka? Piotrowicz robi porządek z Trybunałem Konstytucyjnym
Nie wiem z czym ty się na mózgi pozamieniałeś ale musisz swój odzyskać. Strasznie skretyniałeś. To co robi PIS to nie porządek, to chaos. OP daje dupy wszystkim naokoło, ale PIS jedyne czego chce to zniszczenia Polski. Trybunał Konstytucyjny to jedyna instytucja prawna pilnująca aby barany z Pisu i Po nie zjebały polski do poziomu Grecji. Ale obecnie Pis ma kompletnie w dupie TK i łamie prawo we wszystkich kierunkach. Co więcej, łamie konstytucje, ale dla was pro-pisiorów wszystko jest porządku i cacy, bo prawica jest przy władzy. Nie ważnie co robi, ważne że jest i "naprawia" to co zrobiła lewica. Nic dziwnego, że w Polsce jest tak chujowo jak taka "prawica" jak wy tu istnieje. 0% logiki, 0% pomyślunku, 100% eksploatacji i zniszczenia.
Trybunał Konstytucyjny to jedyna instytucja prawna pilnująca aby barany z Pisu i Po nie zjebały polski do poziomu Grecji.
Ja pie.... Co wy na tych marszach KOD łykacie ??
Tytułem przypomnienia cytat: „Trybunał Konstytucyjny orzekł, że niekonstytucyjny jest przepis ustawy o TK w zakresie, w jakim był podstawą wyboru przez poprzedni Sejm dwóch sędziów TK - w miejsce tych, których kadencja wygasa w grudniu"
Znajdzie się ochotnik który rozszyfruje skąd ten cytat, i kogo dotyczy ??
Dziecko drogie, za PO/PSL dług publiczny osiągną bilon zł, dług Grecji to przy tym pikuś, i wyobraź sobie że jak PO kradło z OFE 150mld zł to TK się tylko zapytał ile wynosi ich działka
Dziecko drogie, za PO/PSL dług publiczny osiągną bilon zł, dług Grecji to przy tym pikuś, i wyobraź sobie że jak PO kradło z OFE 150mld zł to TK się tylko zapytał ile wynosi ich działka