Dzięki za nick. Wszedłem na jej insta i już teraz nie mam żadnych wątpliwości. Większym problemem jest obrzydliwy HEJT niż to co ona zrobiła temu 9 latkowi.
Ludzie są tak mega zjebani i wypisują takie brednie na jej temat, że szok. Gdyby przynajmniej ją obrażali za jej złe i okrutne zachowanie względem 9 latka.
Ale NIE. Życzą jej ŚMIERCI, wyzywają od dziwek, szmat, kurw, bo wstawia jakieś zdjęcia gdzie widać trochę dekoltu. Oni są POJEBANI. Ci hejtujący są skrajnie głupi.
W dodatku czy nikt nie ma dostępu do jej profilu na insta? Nie mogą wyłączyć możliwości komentowania?
Bardzo dobrze. Niech ja dojada. Zapamieta na dlugo. Znecanie sie nad slabszymi tym bardziej na kims z uposledzeniem umyslowym powinno byc tepione.
Nie pisz tego bo to nielegalne.
Za to legalne jest ją publicznie wyzywać od kurw, szmat, dziwek (bo ośmieliła się dekolt pokazać), śmieci, życzyć jej śmierci.
To jest legalne. Pamiętaj. Takie wnioski po komentarzach na instagramie.
Ona jest w psychiatryku. Te kurwy na instagramie co ją wyzywają są gorsze od niej.
9 latek nie miał żadnego upośledzenia umysłowego. Był zdrowy a jedynie niewielki syndrom autyzmu.
kiedyś takie rzeczy działy się CODZIENNIE na każdym większym osiedlu. Co w związku z tym? w sumie, to nie wiem.