To nie prawda że ludziom starszym należy się szacunek tylko dlatego że mają dużo lat. Jakby Hitler dożył starości to też byłby powszechnie szanownym staruszkiem?
Na szacunek trzeba sobie zasłużyć.
Rozumiem, że menelom spod śmietnika kłaniasz się w pas.
Pierdolisz. Rozumiem że szanujesz 10 osób ze swojej familii i paru sąsiadów których znasz, resztą która nie miała okazji zasłużyć sobie na Twój szacunek możesz pogardzać ?
A Ty z kolei każdego bezdomnego glanujesz i podpalasz ? Naprawdę daleko zajdziesz ze swoim darwinizmem.
Wszystko wszystkim, ale szacunek ludziom starszym się zwyczajnie kurwa należy. Jebany tik tokowy odpad społeczny.
Matko, ale głupi jesteś...
Jeden z najgłupszych tekstów jakie w życiu słyszałem. Pytam się czemu? Czemu ludziom starszym należy się szacunek z automatu? Wyłącznie za to, że przeżyli jakoś te kilkadziesiąt lat?
Szanuję ludzi, za ich czyny, osiągnięcia. Za to jakimi ludźmi są i nie pojmuję czemu miałbym darzyć szacunkiem każdego, kto dożył pewnego wieku...
Edit: w sumie nie zauważyłem, że powielam kilka napisanych już komentarzy, ale nie spodziewałem się, że będą osoby o podobnym zdaniu na ten temat :O