Wysłany:
2012-12-29, 20:14
, ID:
1700000
Zgłoś
Mnie chuj obchodzi interes murzynów, których podobnie jak wy nie znam i wyimaginowanych żydów. Chodzi o to, że ONR wprowadzi tu dla dobra narodu swoj totalitaryzm, sami otwarcie twierdzą, że dla nich wzorem państwa jest Iran. ONR to nawet nie naziści, tylko arabskie muslimy, bo o ile w rasizmem w swoich szeregach potrafią sobie poradzić modyfikując odpowiednio propagandę, to dalej będą wszystkim mówić co mają robić i na czym polega wolność. To nie żadna alternatywa od multikulturowego pedalskiego kołchozu, tylko następny kaganiec który sami sobie chcą wszystkie skinheadowskie prymitywy założyć. Oczywiście moglibyśmy być wolnym krajem bez imigrantów, jak np. Japonia (ta, zaraz mi ktoś powie o gagnam style itp.) gdzie są swobody i zaden cep nie zagląda nikomu w talerz i wtedy ONR nie miałby racji bytu, ale po co ? Dla nich nie jest istotne, czy jesteś polakiem, tylko czy jesteś za Dmowskim i taka jest prawda o tych patriotach. Kongres Nowej Prawicy to jedyna partia na którą mogę zagłosować i która uratuje ten kraj przed NRowskim syfem, anarchistami i każdą inną spierdoliną która ma mi mówić, co mam robić i myśleć.