hahaha normalnie nie wierze w to co tu pierdzisz.. Ty jebany lewacki hejterze, TY placisz? Siedzisz pewnie na garnuszku rodziców, siedzisz przed kompem, albo TV, i łykasz jak pelikan to co Media wysrają w twój tempy łeb! Coś Ci nie pasuje? To weź zacznij coś robić, zeby było dobrze dla CIebie, a nie srasz gówniana inteligencją na necie. Wypierdalaj mydlić oczy tym co sie nie orientuja w temacie do TVN, tam takich zjebów poszukują.
Nic dziwnego, że w Polsce jest jak jest, kiedy mamy tylu prymitywnych kretynów. Za każdym razem jak to robactwo gdzieś lezie to potrzeba eskorty policji, podczepiania dodatkowych wagonów do pociągów i chuj wie jeszcze czego. W moim mieście na każdej odnowionej elewacji pojawiają się bazgroły typu "Pogoń hools", "Błękitni króle". Wszystko upierdolone przez te skurwysyńskie bandy, a my się ekscytujemy muslimami we Francji, kiedy u nas równie pojebane gówno robi wszędzie syf.
Jakby Ci kurwa przyszło do obalenia rządu czyli prawdziwego gówna robiącego syf, to byś kurwa ich pierwszy o pomoc prosił. To oni ruskich, szwabów i lewaków po mordach biją na marszu niepodległości, więc ich kurwa toleruj, bo to jest Twoja jedyna szansa żeby Ci władza i zaborcy na mordę z butami nie weszli.
Weź mi nie pierdol takich głupot.
@veandil, dobrze piszesz, chociaż przeczytałem tylko pierwsze zdanie bo reszty mi się nie chciało. dać im broń, dać im co zechcą i dać im bilet w jedną stronę tam gdzie jest zapotrzebowanie na mięso armatnie (np do Syrii) niech pokażą co potrafią a w tedy by się okazało że 90 % to sisiu majtki. banda niedorozwojów. Auschwitz kurwa. to by pomogło na tą zarazę.