W pierwszej części widzimy jak antifa rzuca się do ataku całą bandą na 4 PATRIOTÓW, w 25 sekundzie kiedy na pomoc poszkodowanym biegną inni, słychać tylko "cofka cofka" i wielka antifa uzbrojona w gazy pałki itp ucieka. Żal.
W drugiej części widzimy grupkę kilku łysych osób których ubiór wskazuje na skinheadów, lecz po tym że uciekli jestem pewny że to był onr (obóz narodowo-radykalny). Nazi Skinheads (Czyli ci którzy wyznają ideologie Narodowego Socjalizmu Adolfa Hitlera) na pewno by nie uciekli, to ci skinheadzi są najbardziej agresywni, dobrze zbudowani i to oni stoją za morderstwami na tle rasowym itp i o tych teoretycznie chodzi antifie. Znam się trochę w tych klimatach więc może wytłumaczę o co tu chodzi. Dzisiaj w tvn24 wywiadu udzielała jakaś reporterka która przyznała że na manifestacji pojawiły się hasła faszystowskie, wymieniła "Bóg, Honor, Ojczyzna" Nie ma się co dziwić że im samochody palą
@Hunter562 Ponieważ antifie nie chodzi o świętowanie niepodległości, im chodzi tylko o blokowanie tego święta. Dla takich środowisk nasza ojczyzna, naród, niepodległość nie mają najmniejszego znaczenia, a wręcz są to "pseudowartości". Coraz częściej przyznają się do tego co mnie cieszy, bo maska walki z "faszyzmem" opada i wychodzi na to że oni walczą z Polskością. Onr też nazywają faszystami, śmiech na sali.
Jeżeli chodzi o marsz to rzeczywiście tam też są Narodowi Socjaliści ponieważ dla nich Polska jest tak samo ważna jak dla innych patriotów czy narodowców. Z tym że nie propagują tam żadnych haseł swojej ideologi, więc nie wiem w czym problem? Blokować kilkutysięczny marsz z powodu obecności kilkudziesięciu nazioli?
Jeszcze jedno antifa nigdy nie zaryzykuje starcia na gołe pięści w równych ekipach. Praktycznie zawsze atakują w przewadze liczebnej i ze sprzętem. To taka oczywistość, dla tego są żałośni.
@Dr.Mengele
Kurwa, marze o tym.