chodzi mi o to że ludzie mają jeszcze jakieś powody by głosować na PO ci którzy żyją z nimi w biznesie i będą się mogli jeszcze bardzie wzbogacić na maluśkich przez oszustwa łapówki czy też przez bezsensowne ustawy.Mogą też na nich głosować ludzie kompletnie otumanieni np. cały Szczecin (no może nie cały na pewno ktoś się znajdzie kto nie głosował na PO ) stocznia została zamknięta za kadencji PO ludzie młodzi wyjeżdżają pracować do Niemiec młodzież jest wysyłana do niemieckich szkół starzy ludzie nie mają pracy żyją na zasiłku lub małej emerycie a co wybory głosują za PO paranoja...
A te 10 % wyborców według mnie wyrasta na kompletnych tumanów mających w dupie kraj a mający w głowie kurwa nie wiadomo co
A Penera pytam dlaczego jego koleżanka chciała by głosował na palikota bo chce się dowiedzieć co ją skłoniło by na niego zagłosować
A co to za pedalskie używanie dwóch znaków zapytania obok siebie i na dodatek stawiania przed nimi odstępu? Zły nawyk z rozmów na GG z kolegami gimbusami?
Swoją wypowiedzią pokazujesz jacy ludzie są w i za PiSem. Ja zapytałem ty pojechałeś po całej lini dlatego dla mnie PiS to nie PARTIA lecz FANATYZM i STAN UMYSŁU. Za krzyż to byście kosę bez skrupułów w plecy człowiekowi wsadzili. Walą mnie wasze za i przeciw, ja jako zwykły śmiertelnik chcę by w tym kraju się żyło lepiej. Zobaczymy co Palikot pokaże, Życie Panowie, Życie. Cieplutko i skromnie was pozdrawiam
Ty za to pokazałeś, jacy są ludzie czepiający się PiSu - to również jest (jak to sam określiłeś) STAN UMYSŁU, jeśli zawsze na argumenty odpowiada się kretyńskim pytaniem. Tak samo było i w tym przypadku, kiedy zacytowałeś całkiem spójną i wyrażającą czyjeś zdanie wypowiedź. Widać wiele robisz, żeby w tym kraju było lepiej. Jeśli chodzi o to, co Gasipies pokaże, to nie wróżę nic poza błazeńskimi spektaklami co jakiś czas, które będą przez 4 (ale oby krócej) lata zadowalać tych, co oddali na niego głos.
Na koniec również cieplutko, jednakże z lekkim chłodem, który jest tutaj w pewien sposób uzasadniony - pozdrawiam
...