Wchodzi Duda do wykwintnej restauracji i mówi:
- Dobry wieczór, rezerwowałem u państwa stolik.
- Dobry wieczór - odpowiada recepcjonista. - Pańska godność?
- Nie mam.
Wchodzi Tusk do wykwintnej restauracji i mówi:
- Dobry wieczór, rezerwowałem u państwa stolik.
- Dobry wieczór - odpowiada recepcjonista. - Pańska godność?
- Nie mam.
też śmiesznie...
Wysyp trolli z petersburskiej wylęgarni trwa
Do baru wchodzi żyd, lewak, kłamca, chujowy prezydent i zjeb, a barman na to:
-Dzień dobry, panie Adrianie.
Do baru wchodzi żyd, lewak, kłamca, ryży i zjeb, a barman na to:
-Dzień dobry, panie Donaldzie
Wchodzi Komorowski na krzesło w parlamencie japonskim i mówi:
-chodz szogunie
Wchodzi Kwaśniewski złożyć wieniec na grobach pomordowanych w Katyniu: bełkocze i się wypierdolił po pijaku
Wchodzi Wałęsa, podaje nogę Kwaśniewskiemu i donosi
Co wy chcecie od tego Dudy, pierwszy prezydent po 89 który i wygląda i wysłowić się potrafi. A najwięcej do powiedzenia negatywnego na jego temat mają ci co na poprzednich wyżej wymienionych szmaciarzy głosowali.
Wychodzi Duda i staje do podpisu gdy wszyscy siedzą.
No i drze się górnolotnie na mównicy w tonie wstawania z kolan
Aha, jeżeli prezydent to konkurs piękności, to Kwachu roztył się dopiero w pałacu Spytaj mamy.
Wychodzi Duda i staje do podpisu gdy wszyscy siedzą.
No i drze się górnolotnie na mównicy w tonie wstawania z kolan
Aha, jeżeli prezydent to konkurs piękności, to Kwachu roztył się dopiero w pałacu Spytaj mamy.
Wałęsa chciał zostawić ruskie bazy wojskowe w Polsce, nigdy byśmy do NATO nie weszli. Krótki dokument obejrzyj nocna zmiana.
Wchodzi Komorowski na krzesło w parlamencie japonskim i mówi:
-chodz szogunie
Wchodzi Kwaśniewski złożyć wieniec na grobach pomordowanych w Katyniu: bełkocze i się wypierdolił po pijaku
Wchodzi Wałęsa, podaje nogę Kwaśniewskiemu i donosi
Co wy chcecie od tego Dudy, pierwszy prezydent po 89 który i wygląda i wysłowić się potrafi. A najwięcej do powiedzenia negatywnego na jego temat mają ci co na poprzednich wyżej wymienionych szmaciarzy głosowali.
Pierwszy podpis Komorowskiego to umorzenie 1.5 mld zł długu Gazpromowi, tego długu którego Kaczyński nie umorzył.
I tak mogę z każdym prezydentem dzbanku. Porównaj jeden podpis Dudy do tego co komór na pierwszym miejscu podpisał.
Wałęsa chciał zostawić ruskie bazy wojskowe w Polsce, nigdy byśmy do NATO nie weszli. Krótki dokument obejrzyj nocna zmiana. Pieprzysz może coś o 447? To akurat Tusk i komor obiecali że Żydów spłaca , snowden ujawnił dokumenty.
Pierdolicie aż się rzygać chce,gdyby nie Duda byście w samych skarpetkach popierdalali teraz