O ile pies w bloku to strzał w kolano, bo zarówno zwierzak męczy się na małej powierzchni i jak szczeka, to może wkurwiać sąsiadów, ale komu kurwa przeszkadza pies na osiedlach domów jednorodzinnych? Nie gnieździsz się w pięć osób + pies na małej powierzchni, tylko każdy ma swój kąt a pies podwórko/kojec. Psy zazwyczaj ujadają jak są puszczone luzem po podwórku i jak ktoś przechodzi obok płota. Taka ich natura, To trochę jak z jebanymi miastowymi, którzy wyprowadzają się na wieś, bo chcą "świeżego powietrza", a tu im kurwa rolniki hałasują kombajnami i nie dają się delektować błogą ciszą życia na wsi.
Z drugiej strony jestem w stanie zrozumieć, iż jeśli faktycznie pies napierdala 10h bez przerwy, to faktycznie idzie się wkurwić. Patent z gąbką w tłuszczu jest stary w chuj, tylko czy zwierzak ma płacić za to, że ma pojebanych właścicieli? No i na poprawkę trzeba wziąć, że jest to owczarek niemiecki, czyli pies, który stróżowanie ma we krwi. Może więc czas zainwestować w to:
Matka ciebie pewnie nie kochała..
Ty się dobrze czujesz? Mam chodzić w stoperach po własnym domu bo ktoś nie umie ogarnąć kundla? Tylko głupi pies szczeka bez powodu, a głupiego należy się pozbyć bo i tak z niego nie będzie pożytku.
A ty pewnie ze swojemu kundlowi liżesz jaja.
Ty się dobrze czujesz? Mam chodzić w stoperach po własnym domu bo ktoś nie umie ogarnąć kundla? Tylko głupi pies szczeka bez powodu, a głupiego należy się pozbyć bo i tak z niego nie będzie pożytku.
Gościu właz jej na posesje, rzucił jej psem, zamiast zadzwonić na policję, czy animalcontrol, który w Brazylii ma podeobne prawa jak policja, tylko zajmują się zwierzętami, a ty flecie mówisz, że dobrze zrobił. To ci tylko powiem ,że dobrze ,że cała sytuacja działa się Brazylii, a nie w Islandii, ta mała łysa szmata, ma farta ,że nie było żadnego chłopa w poblizu, choć może zobaczymy go na hardzie. To co zrobił to przestępstwo, a islandza ustawa o ochronie miru domowego mówi jasno- możesz odjebać intruza jeśli ci zagraza.
Był tu kiedyś fachowiec od kundli.
Weź gąbkę, namocz w tłuszczu i podrzuć kudlowi. Po tygodniu będziesz miał spokój.
Pies ci mordę lizał.
Ty serio wierzysz w te pierdoly poligona?xd teraz pytanie kto jest większym kretynem. On za zmyślone historyjki czy pelikany łykające każdego jego słowo
Ty serio wierzysz w te pierdoly poligona?xd teraz pytanie kto jest większym kretynem. On za zmyślone historyjki czy pelikany łykające każdego jego słowo
Jak mnie wkurwiające te szczekające bez powodu kundle. Zrobił prawidłowo, powinien jeszcze wyjebać na ryj tą tępą dzidę.