Wysłany:
2016-04-04, 23:07
, ID:
4510620
59
Zgłoś
Opowiem historię z mojego życia. Dwa lata temu jadę sobie ciągnikiem z przyczepą, zmęczony robotą wracam do domu, jadę zwykłą leśną drogą, nagle jakieś 3 osoby stoją na środku drogi, jedna starucha nawet podobna do tej z filmiku i dwóch dziadów jeden ok 50 drugi też coś pewnie koło tego. Nagle stara zaczyna się drzeć wyzywać mnie od skurwysynów mówi że mam zawracać, a uwierzcie że zawrócenie tam nie było możliwe. Wysiadłem z ciągnika mówię do niej *proszę pani ja chcę tylko przejechać nie mam jak zawrócić niech pani zrozumie* a wiecie co ona zrobiła ? ta kurwa mnie opluła w twarz takiego jej strzała wyjebałem że poleciała jej krew z chyba łuku brwiowego typki się przestraszyli wzieli ją pod ręka mówili że dzwonią po policję ja wsiadłem w ciągnik i pojechałem fajnie było słyszeć jak wyła *baaandzior skuuurwysyn!!*
Długo potem spać nie mogłem, myślałem tylko że policja mnie aresztuje itd ale jakoś nigdy nie zawitali.
ps- dzieciak mojego przyjaciela, musi iść dwa razy dłuższa drogą do szkoły, bo jakaś pojebana babka mówi że psami poszczuje dziecko jak będzie szło jej drogą. Co za zjebana mentalność Polskich emerytów.