Mam jedno konto, coś słabo działa ten sławny kacapski wywiad, mój daleki krewny Feliks Dzierżyński, założyciel CzeKa by cię kazał posłać w rozchód za taką niekompetencję. Co za półmózgów teraz zatrudniają...
No ale trzymajmy się tematu - to kto był ten dobry a kto zły? Car Mikołaj z rodziną czy jego oprawcy? Dawaj, Wania. Wypij stakan samogonu i referuj.
Jakich kont ruski folksdojczu? Coś slabo wam razwiedka działa bo mam tu tylko jedno konto. Mój daleki przodek Faliks Dzierżyński, zasłużony w użyźnianiu ziemi kacapskimi ścierwami założyciel CzeKa puściłby ciebie w rozchód za pisanie takich durnot, mongoloidzie zawszony. Zapamiętaj sobie nazwę tego konta i powtarzaj co wieczór przed snem jak modlitwę, kacapi wyskrobku, zanim nadejdzie dzień w którym nasz rewtrybunał i tobie wpakuje te kilka gramów ołowiu w potylicę - 420710247365!
Za długo by wymieniać czym kacapy zasłużyły na nienawiść cywilizowanych ludzi z Europy a poza tym to ja tu zadaję pytania więc odpowiadaj mi w te pędy - kto był dobry a kto zły? Car czy bolszewicy?