Wysłany:
2014-02-08, 20:00
, ID:
2932646
5
Zgłoś
Prawda jest taka, że brakowało w owych czasach, kogoś z jajami, kto by do niego podbił i powiedział mu że albo się odpierdoli, albo działamy coś razem na rzecz EUROPY (eksterminację żydów (którzy w owym okresie zalegali NASZ KRAJ dość licznie, odsyłam do dobrych infografik) i cyganów uważam za jak najbardziej słuszną, a najwięcej dziadostwa u nas zrobiła armia czerwona, sugeruję sięgnąć do źródeł w dużej ilości a nie tylko do jednego dokumentu na YT), albo nie ma głowy. Tak po prostu dyplomatycznie, oczywiście wcześniej rozmieszczając odpowiednich agentów tu i tam, co by go za długo nie szukać i załatwić sprawę od strzała. Czasem się zastanawiam, czemu się nie urodziłem w 20-30 latach. Czasem przesadzał ale z założenia plany miał słuszne. W dużym skrócie.... bronił swojego i tak też powinno u nas być a nie kolorowe tęcze i lewackie podejście do sprawy (KURWA MAĆ) Żeby uciszyć przyszłe komentarze, nie popieram ideologi faszystowskiej, a jedynie nacjonalistyczną, bo to co teraz się dzieje to ja pierdolę. Kiedyś byliśmy potęgą, bo zawsze Polak staną za Polakiem ramie w ramie, DLA DOBRA NARODU, a w tym momencie ogranicza się to do pisania zjebanych postów w necie. Ale się wkurwiłem, jak nic się nie zmieni i ludzie się nie otrząsną, to sam wysadzę pewną instytucję w tym kraju w pizdu....