Wysłany:
2013-04-23, 15:07
, ID:
2061350
2
Zgłoś
Dobra, każdy tu pierdoli, że koleś co robi remonty to idiota i nieuk. Ale żebyś kurwa hejterze Ty potrafił coś zrobić w domu a nie tylko gimbusiarskie pierdolenie że to kretyni. Polowa tych dzieciaczków z sadola, która tutaj tak cudownie komentuje nawet nie potrafiłaby wywiercić dziury. Patrze na społeczeństwo w wieku mojego brata- osiągają w tym roku pełnoletniość. Bałbym się dać takim ludziom coś więcej niż miotłe do ręki z uwagi na to, że by sie nie zabił. Szlifierka czy spawanie to już w ogóle abstrakcja. Nie będę się rozpisywac, bo wyjdzie że też jestem tym robolem z IQ niższym niż 50. Że 8 zł na godzine to mało. Skończ studia i znajdź lepszą jak taki cwany jesteś. No przecież ilość idiotów na tym forum powoli sięga limitów, tak samo jak cierpliwość na takie durne gadanie. Każdy jest mądry, ale to oni was kasują jak za zboże, bo nawet nie wiecie co robią, tacy jesteście wyedukowani (mówię o większośći). Jak widzę tylko, że mam zlecenie w pewnych sklepach, to wiem, że muszę szykować się na samych "szpeców" i profesjonalistów, którzy nawet kabla sieciowego od zasilającego nie potrafią odróżnić.