Bo wy dziewczyny jesteście przyzwyczajone do trzymania śmierdziela w buziSerio faceci to takie pizdy? Zauważyłam że kobiety mają większe jaja... Wiele jest filmów na necie z durianem, śledziami i innymi "obrzydliwymi" potrawami gdzie kobiety twardo i bez grymasu wpierdalają a faceci rzygają jak małe dzieci. Sama duriana próbowałam, tyle się naoglądałam rzygów na necie a tu chuj, smakowało jak cebula z wanilią ale bez przesady żeby od tego rzygać.
Serio faceci to takie pizdy? Zauważyłam że kobiety mają większe jaja... Wiele jest filmów na necie z durianem, śledziami i innymi "obrzydliwymi" potrawami gdzie kobiety twardo i bez grymasu wpierdalają a faceci rzygają jak małe dzieci. Sama duriana próbowałam, tyle się naoglądałam rzygów na necie a tu chuj, smakowało jak cebula z wanilią ale bez przesady żeby od tego rzygać.
Serio faceci to takie pizdy? Zauważyłam że kobiety mają większe jaja... Wiele jest filmów na necie z durianem, śledziami i innymi "obrzydliwymi" potrawami gdzie kobiety twardo i bez grymasu wpierdalają a faceci rzygają jak małe dzieci. Sama duriana próbowałam, tyle się naoglądałam rzygów na necie a tu chuj, smakowało jak cebula z wanilią ale bez przesady żeby od tego rzygać.