Wysłany:
2012-11-13, 0:59
, ID:
1562201
5
Zgłoś
Wzruszyłem się i tak mi jakoś głupio, że dziś młody człowiek ma to wszystko gdzieś. Zazdroszczę mu bardzo tej dumy, tej godności. Jestem wdzięczny temu człowiekowi. Jego wspomnienia to prawdziwy skarb, nikt mu tego nie odbierze!
Tematy panujące na sadistic ostatnio wcale nie są nudne mimo, że sporo tego. Rzeczy poruszane w tych tematach, dają mi dużo nadziei. Tu spotykamy się dla rozrywki, pośmiać się, podyskutować, szydzić, przekraczamy granice dobrego smaku, ale zauważyłem też, że tak naprawdę jesteśmy Polakami i to dumnymi ze swej narodowości. Pomimo hejterów, "gimbusów", ludzi z zagranicy którzy plują w swoje gniazdo, nazywając rodaków "Polaczkami" itp. są tu ludzie którzy mają chyba sporo wspólnego ze mną, moimi poglądami, a może przede wszystkim dumnych z bycia Polakiem, mimo wszystko. Ten Pan z fimu i jemu podobni, sprawiają, że nigdy nie przestanę być dumny, nigdy nie stracę szacunku do swojej Ojczyzny. To jak dziś jest to wina polityków, oraz ludzi którzy nie szanują swojego państwa, a nie POLSKI! Jakoś tak mniej się boję o naszą przyszłość, bo w końcu przyjdzie dzień, gdzie będziemy zmuszeni, wstać od komputera, ruszyć dupsko na wiejską i zrobić porządek i wiem, że sporo osób stąd zrobiłaby to włącznie ze mną. Chwała i Cześć Bohaterom!