Podczas gdy biały człowiek setki lat temu już potrafił przepłynąć ocean, napierdalał się na armaty i muszkiety, potrafił przyjechać do Afryki, nałapać murzynków i wywieźć ich na inny kontynent, żeby wszystko za niego robiły.
Jednak to prawda, biali, żółci i czarni różnią się inteligencją.
Och, jakąż zagadką jest człowiek! (...) I właśnie dlatego pewien myślący jegomość powiedział, że lepiej go jebać niż usiłować zrozumieć.A ja życzę skurwielom których śmieszą takie rzeczy aby utknęli w jakiejś szczelinie i zdechli śmiercią głodową Sadol sadolem, czarny humor czarnym humorem, ale to to jest jak dla mnie wyzbycie się jakichkolwiek ludzkich odruchów. Zezwierzęcenie, chociaż tu się waham, w końcu niektóre zwierzętan np. słonie czują empatię.
Może to nie powinien być sadol tylko skurwol?
Tonący w morzu absurdu…A ja życzę skurwielom których śmieszą takie rzeczy aby utknęli w jakiejś szczelinie i zdechli śmiercią głodową Sadol sadolem, czarny humor czarnym humorem, ale to to jest jak dla mnie wyzbycie się jakichkolwiek ludzkich odruchów. Zezwierzęcenie, chociaż tu się waham, w końcu niektóre zwierzętan np. słonie czują empatię.
Może to nie powinien być sadol tylko skurwol?